Chris Martin z Coldplay zatočil s vlezlým fanouškem

Vydáno 29.12.2011 | autor: redakce

Frontman britských Coldplay Chris Martin byl nucen vyhodit ze své zahrady pomatence, který mu pod okny prozpěvoval písně jeho kapely.

Chris Martin z Coldplay zatočil s vlezlým fanouškem Chris Martin z Coldplay zatočil s vlezlým fanouškem

chris_martinJak se ale na gentlemana Martina sluší a patří, udělal tento čin s grácií. Než provinilce, který na jeho pozemek vlezl přes plot, ze zahrady vypakoval, dal mu radu, aby si zlepšil zpěv.

„Ten chlápek prostě přelezl bránu a zpíval ode mě ze zahrady svým kamarádům na ulici písně Coldplay,“ pověděl Martin Daily Mirror. Zároveň se smíchem dodal, že muž nezpíval písně správně, a také mu to hned řekl. „Poslyšte, zpíváte to špatně!“ pověděl prý výtržníkovi.

K žádné potyčce naštěstí nedošlo. „Nechal toho a zdvořile odešel. Tohle už bylo na pokraji narušování. Přesto je hezké, že si lidé zpívají naše písně,“ dodal Martin.

Coldplay vydali v říjnu tohoto roku svoji pátou studiovku s názvem Mylo Xyloto. Při té příležitosti také Chris Martin přiznal, že Lady Gaga je podle něj lepší skladatelka než on. Coldplay na příští léto plánují velké turné po fotbalových stadionech.



text: map, foto: archiv 

coldplaytopp
zavřít