Král diskoték Sean Paul se po třech letech vrací s novou deskou

Vydáno 02.01.2012 | autor: redakce

Majitel nezaměnitelného hlasu Sean Paul nabídne v novém roce svoje páté album. Vydání desky s názvem Tomahawk Technique se plánuje na 13. února.

Král diskoték Sean Paul se po třech letech vrací s novou deskou Král diskoték Sean Paul se po třech letech vrací s novou deskou

kopie - seanpaul_tomahawktechniqueAktuálně boduje i v našich rádiích jeho velký comebackový hit Got 2 Luv U, který nové album bude otevírat.

Na Tomahawk Technique spolupracovala současná producentská elita jako Benny Blanco (Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), Rico Love (Natasha Bedingfield, Nelly, Diddy, Usher) a Stargate (Rihanna, Ne-Yo, Chris Brown).

Než samotné album vyjde, nabídne Sean Paul celkem 4 různé digitální singly pro různá teritoria Hold On, Body, What I Want a Dream Girl.

Aktuálním rádiovým singlem je potom skladba She Doesn't Mind.

Jamajčan Sean Paul absolvoval raketový start v roce 2003, kdy se éterem prohnala jeho první hitovka Get Busy z debutového alba Dutty Rock. Singl se stal druhou reggae skladbou v historii, která se dostala na vrchol americké singlové hitparády. Po takovém úspěchu není divu, že Sean Paul natočil duet s hvězdou jako je Beyoncé.



zdroj: map, foto: archiv 

 

zavřít