30 Seconds To Mars: hrozí jim rozpad? Jared Leto pořád mlží

Vydáno 04.01.2012 | autor: redakce

S budoucností 30 Seconds To Mars to vypadá všelijak. Fanoušci tápou, lídr Jared Leto je ale v klidu a užívá si klid po právě skončeném dvouročním turné.

30 Seconds To Mars: hrozí jim rozpad? Jared Leto pořád mlží 30 Seconds To Mars: hrozí jim rozpad? Jared Leto pořád mlží

30secondsKapela dokončila tour loni v prosinci a podle nepodložených informací mělo jít zároveň o rozlučkovou koncertní šňůru, na jejímž konci bude jediné – rozpad 30 Seconds To Mars.

Nikdy jsme neřekli, že to bude konec," vyjádřil se k situaci Shannon Leto a Jared v rozhovoru pro časopis Kerrang dodal, že za vzniklou situaci můžou neustálé otázky novinářů a fanoušků ohledně budoucnosti kapely. „Fakt nevíme, jak to bude dál vypadat, ale teď si hrozně moc užíváme pocit po právě skončeném turné," řekl Jared.

Jared Leto tedy nechce o budoucnosti skupiny příliš diskutovat a s novináři se hodlá bavit pouze o přítomnosti. Tím samozřejmě nahrává nejrůznějším úvahám a spekulacím. Už letos v srpnu totiž tvrdil, že se cítí velmi unavený. „Trvalo nám dva roky, než jsme dokončili album This Is War, další dva roky nám vzalo turné. Jestli tohle dokážu podstoupit znovu? To nedokážu říct."

Kapela vyrazila na turné Into the Wild (známé také jako Closer to the Edge Tour) v únoru 2009, na šesti kontinentech odehrála přes tři stovky koncertů a nevynechala ani Českou republiku (naši reportáž si přečtěte zde).



mp
30secondstm  kopie
zavřít