Katy Perry píše nový hit, inspirací je Russell Brand a jejich rozchod

Vydáno 05.01.2012 | autor: redakce

MTV přišlo s informací, že Katy Perry chystá nový hit, který se bude zaobírat jejím rozchodem s komikem Russellem Brandem. Zda půjde o megahit tipu I Kissed A Girl, nebo ubrečený cajdák, ukáže čas.

Katy Perry píše nový hit, inspirací je Russell Brand a jejich rozchod Katy Perry píše nový hit, inspirací je Russell Brand a jejich rozchod

katy-perry_russell-brandPár oznámil rozvod 30. prosince a jako důvod uvedl neslučitelné názory. "Když si Katy začala zapisovat své myšlenky do deníku, ze kterého čerpá nápady na texty, objevily se její problémy v manželství," uvádí zdroj blízký zpěvačce.

O Katy se ví, že psaní pro ni je jistou formou terapie a na turné si často krátí čas zapisováním svých myšlenek diáře.

Minulý týden se Perry začala uhánět svého téměř už bávalého manžela, aby co nejdříve podepsal rozvodové papíry. Chce tak uklidnit své silně věřící rodiče, kteří jsou proti rozvodům.

Pár se rozvádí po 14 měsících manželství. Vzali se během honosného obřadu v Indii a zpěvačka původně plánovala, že si dá na rok pauzu od hudby a začne s manželem zakládat rodinu. Nakonec však poslední dva roky strávila převážně na turné.



 text: map, foto: archiv
zavřít