Elvis Presley

Vydáno 07.01.2012 | autor: Marta Šindlauerová

 

Diskografie:
Elvis Presley (1956)
Elvis (1956)
Elvis' Christmas Album (1957)
For LP Fans Only (1959)
A Date With Elvis (1959)
Elvis Is Back! (1960)
His Hand in Mine (1960)
Something for Everybody (1961)
Pot Luck (1962)
How Great Thou Art (1967)
From Elvis in Memphis (1969)
From Memphis to Vegas/From Vegas to Memphis (1969)
Elvis Country (I'm 10 000 Years Old) (1971)
Love Letters from Elvis (1971)
Elvis Sings the Wonderful World of Christmas (1971)
Elvis Now (1972)
He Touched Me (1972)
Elvis (The "Fool" Album) (1973)
Raised on Rock/For Ol' Times Sake (1973)
Good Times (1974)
Promised Land (1975)
Today (1975)
From Elvis Presley Boulevard, Memphis, Tennessee (1976)
Moody Blue (1977)

 

Další články interpreta

Johnny Hallyday - Miláček davů, který představil Francouzům rock'n'roll

Smrt si říká rock 'n' roll

vydáno 09.12.2017

Johnny Hallyday byl francouzský zpěvák a herec, známý především ve frankofonních zemích. Za svou dlouhou kariéru získal 39 zlatých...

Radůza interview: Žijeme v době, kdy se strhla honba za štěstím. Je lepší snažit se být spokojený než šťastný

Rozhovory

vydáno 21.11.2017

Písničkářka Radůza se začátkem roku stáhla z pódií a nějakou dobu nekoncertovala. Po složitém životním období se v září...

TOP 7 vánočních alb roku 2017: Sváteční skladby zpívají Lucie Bílá, Elvis Presley nebo Sia

Style

vydáno 15.11.2017

Advent sice ještě ani nezačal, přesto už nám obchodní domy vehementně připomínají blížící se Vánoce. Ví o tom i hudební hvězdy...

Fats Domino - Velikán rock'n'rollu, ke kterému vzhlížel i Elvis Presley

Smrt si říká rock 'n' roll

vydáno 28.10.2017

Fats Domino , který je považován za praotce rock'n'rollu, se prosadil nejen jako zpěvák, ale i jako výborný r'n'b a rock'n'rollový...

AUDIO: Chuck Berry se rozloučí deskou. Poslechněte si singl Big Boys z posmrtné novinky

Audio

vydáno 22.03.2017

K příležitosti svých 90. narozenin loni Chuck Berry oznámil, že vydá ještě jedno studiové album. Vydání se již sice nedožije, ale...

RECENZE: Nechte zpívat Mišíka - Na planetce s výjimečným muzikantem

Recenze

vydáno 15.03.2017

Dokument Nechte zpívat Mišíka, který byl představen k sedmdesátinám naší hudební legendy, otevírá nové obzory a dává nahlédnout do...

HITPARÁDY (71.): Leonard Cohen dobyl ve dvaaosmdesáti český albový žebříček

Rock blog

vydáno 09.11.2016

Listopad s sebou přináší nehostinné počasí, a tak Češi zatoužili po španělské letní hitovce, kterou jim servírují rádia. Z...

HITPARÁDY (70.): Lady Gaga díky country zválcovala Ameriku, Elvis trhá rekordy v Británii

Rock blog

vydáno 02.11.2016

Zatímco Češi si nadále nejvíc chodí do obchodů pro svého "Káju", ve světě ovládly přední příčky novinky. Lady Gaga zaskočila...

zavřít