HVĚZDĚ GLAMROCKU HROZÍ TREST SMRTI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

GARY GLITTEROVI (61), rockové star 70. let, hrozí ve Vietnamu trest smrti poté, co dvanáctiletá dívka ohlásila na policii, že s ní měl pohlavní styk.

HVĚZDĚ GLAMROCKU HROZÍ TREST SMRTI HVĚZDĚ GLAMROCKU HROZÍ TREST SMRTI

Britský rocker minulý týden opustil svoji rezidenci na pláži ve Vung Tao, když se ukázalo, že zde žije se dvěma nezletilými školačkami. Vietnamská policie jej zatkla na letišti v Ho Či Minově Městě, když se pokusil odletět do Bangkoku. Úřady potvrdily, že obvinění proti němu vznesla dvě děvčata ve věku 12 a 18 let, která tvrdí, že do jeho vily docházela za sexuálním účelem. Místní list Thanh Nien uvedl, že zpěvák hitu Alawyas Yours měl s dvanáctiletou dívkou sex třikrát, a pokaždé jí zaplatil v přepočtu necelých deset dolarů.

Glitterovi, vlastním jménem PAULU GADDOVI, hrozí trest smrti, protože sex s dvanáctiletou dívkou je podle místních zákonů klasifikován jako znásilnění. Pokud bude shledán vinným z méně závažného trestného činu „obscénního jednání v přítomnosti dítěte“, hrozí mu nejméně 12 let vězení. Mluvčí policie k tomu říká: „Sex s dvanáctiletým dítětem, bez ohledu na to, že s jejím souhlasem, je podle vietnamského zákona považován za znásilnění.“

Nejde o první Glitterovy problémy se zákonem, např. před několika lety byly v jeho počítači nalezeneny nahrávky s dětskou pornografií.


zdroj: INFONET

www.megamix.cz
zavřít