VÁNOČNÍ GROOVY V LUCERNA MUSIC BARU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Velkou předvánoční nadílku tónů a rytmů chystá Lucerna Music Bar. Rozjetého večera s příznačným názvem X-MASS GROOVES se zúčastní The Procussions (USA / hip-hop), Sorente (D / P-funk, hip-hop), Takin' Off (CZ / hip-hop) a Navigators (CZ / RnB, hip-hop, soul). Kdy? 20.12!

VÁNOČNÍ GROOVY V LUCERNA MUSIC BARU VÁNOČNÍ GROOVY V LUCERNA MUSIC BARU

LUCERNA MUSIC BAR zve všechny party či tance chtivé jedince na své vlastní vánoční mejdlo, které Vás zahrne masivní porcí rytmů a beatů, jež spolehlivě rozhýbou Vaše těla a provedou Vás nezapomenutelným večerem plným kvalitního pití a zábavy. Realizační kolektiv Vašeho Lucerna Music Baru v rámci vánočního hudebního menu připravil tyto lahůdky:

THE PROCUSSIONS (USA/hip-hop) www.theprocussions.com
Kdo má rád vyzývané pohodové černošské týpky, zkrátka takovou typickou hip-hopovou pohodu, zřejmě se nechá inspirovat tímto typem našeho vánočního menu. THE PROCUSSIONS jsou jednou z nejaktuálnějších atrakcí současné americké hip-hopové scény, kořeny jednotlivých členů projektu sahají do různých exotických zemí. Jejich kvalitní hip-hop je obohacen jemnou funky jazzovou příchutí se zdobením hudebních kořenů z jejich zemí původu. Dáte si panáčka a budete se pohupovat do rytmu. Vsaďte se.



SORGENTE
(D/P-funk-hip-hop) www.sorgente-music.de
SORGENTE je další delikatesou na našem hudebním menu. Toto multikulturní těleso Vás zahltí nekonečnou chutí tancovat do roztrhání těla. Kdo má rád P-Funkové speciality typu George Clinton nebo James Brown, zašejkuje svým zadkem do rytmu P-Funku !!! SORGENTE Vás nikdy nepřestane bavit. Slibujeme.



TAKIN´ OFF
(PRAHA / hip-hop) www.takinoff.cz
TAKIN´OFF jsou jedním z největších objevů na pražské hudební scéně. Pravidelně vyprodávají Malostranskou Besedu či Vagon club, jejich hip-hop s nádechem r´n´b Vás nenechá v poklidu, budete se přejídat tancem a dobrou zábavou.



NAVIGATORS
(PRAHA / R´n´B - hip-hop - soul)
Velký objev soutěže COCA-COLA POPSTAR (www.cocacolapopstar.cz), ve které se umístili v první desítce. Zakládajícím členem je bubeník ze SOUTHPAW jménem Tomáš, který chtěl začít r´n´b/hip-hopovou muziku a tak si založil NAVIGATORS. MP3 skladu ´Navigators´si můžete poslechnout zde: http://www.cocacolapopstar.cz/dema.php?ord=1&how=1 (položka 287) V sestavě NAVIGATORS můžete nalézt dvě vynikající zpěvačky, sexy mulatku NAOMI a exotickou ERIKU. ERIKA je svým pěveckým projevem přirovnávána k Erikah Badu atd... Pěvecké trio doplňuje MC ONETWO, který žil nějakou dobu v Americe a díky tomu oplývá perfektní angličtinou.



Takže.. 20.12. od 21:00 hod. na viděnou, na slyšenou!

www.musicbar.cz

zavřít