Oasis a Blur byly poslední dobré kapely, tvrdí Noel Gallagher

Vydáno 09.01.2012 | autor: redakce

Noel Gallagher se nechal slyšet, že Oasis a Blur byly poslední dvě velké aternativní kapely, které dokázaly zaútočit na žebříčky hitparád. Úrodu dnešních popových hvězd označil Gallagher za děsnou.

Oasis a Blur byly poslední dobré kapely, tvrdí Noel Gallagher Oasis a Blur byly poslední dobré kapely, tvrdí Noel Gallagher


noel-gallagher-in-sydney--002Frontman The High Flying Birds řekl Daily Mirror, že o Vánocích sledoval Top Of The Pops a zůstal naprosto nedotčený tím, co dnes chrlí hitparády.

Galagher, který vydal svoje sólové album Noel Gallagher´s High Flying Birds v říjnu loňského roku, uvedl: „Dny Oasis a Blur byly poslední, kdy něco pořádného z alternativní muziky zaútočilo na žebříčky hitparád. Vánoční Top Of The Pops bylo hrozné.“

„Každý song zněl, jako by byl ze stejné oblasti hudby. Někde tam byl rap, všichni zpívali transatlantickým soulovým hlasem a byl to bordel. Jde o to, že britpop býval o něčem úplně jiném. Byli jsme všichni velmi živé kapely a to je teď pryč,“ dodal Gallagher.



text: map, foto: archiv 


kopie - noel2

 

 

zavřít