Katy Perry dobývá virtuální svět, má vlastní počítačovou hru

Vydáno 18.01.2012 | autor: redakce

Zpěvačka podepsala smlouvu s EA a stane se tváří i postavou veleúspěšné počítačové hry The Sims.

Katy Perry dobývá virtuální svět, má vlastní počítačovou hru Katy Perry dobývá virtuální svět, má vlastní počítačovou hru

katy perry_simsCo to v praxi pro Katy znamená? Jednak se její obličej i jméno objeví na většině propagačních předmětů nové série hry The Sims, Katy Perry bude rovněž účinkovat v reklamě, online kampaních i prodejních akcích.

Vždycky jsem o sobě ráda přemýšlela jako o kreslené postavičce, a teď ze mě bude Simík," řekla Katy. Zpěvačka už spolupracuje s vývojáři a při návrhu herních prvků jako vybavení bytů, oblečení i účesů má rozhodující slovo.

V The Sims Showtime si budete moct vyzkoušet úplně nová povolání – akrobaty, DJs a samozřejmě zpěváky. Svého Simíka protáhnete trnitou cestou showbyznysu, od úplného amatéra až po profíka.

Jak vlastně spolupráci Katy Perry s herními vývojáři chápat? Jde o jednoduchý marketingový tah, na kterém se „přiživí" obě skupiny. Katy Perry v současnosti láme rekordy na počkání, její album Teenage Dream se stalo teprve třetí nahrávkou v historii, kdy se  šest singlů propracovalo do první pětky žebříčku Billboard Hot 100. Počítačová hra The Sims patří mezi prodejní perly společnosti EA.

Do karet celému projektu hraje i fakt, že Katy Perry patří mezi velké fanoušky této hry, v roce 2009 dokonce natočila singl Hot N Cold v „simštině", tedy jazyku postav The Sims. Hra se dostane do prodeje letos v březnu, takže jestli toužíte po virtuální Katy Perry, váš čas právě přichází!



mp
katy perry_top45
zavřít