ROCKBLOG - Tomáš Fröde: Nedostaneš lajk, nepostoupíš!

Vydáno 19.01.2012 | autor: redakce

Další díl exkluzivního blogu na iREPORT.cz. Tentokrát od frontmana kapely Imodium Tomáše Frödeho o těžkém údělu bloggera-začátečníka!

ROCKBLOG - Tomáš Fröde: Nedostaneš lajk, nepostoupíš! ROCKBLOG - Tomáš Fröde: Nedostaneš lajk, nepostoupíš!


rock_blog

thomŘeknu vám, je to řehole! Jako každá práce! A psaní prací je, to mi věřte. Už celých pět minut, co nad tím sedím, pociťuju dřinu.

Jako blog-benjamínek to beru zodpovědně a hrozně se těším. Poznám zase novej svět, setkám se s něčím novým, doteď nepoznaným. To, že je psaní prací se vším všudy, jsem poznal ještě než jsem začal. Jako v každý práci i tady platí např. tzv. kariérní postup – kdo by to byl řekl.  Jako v každý práci, jsou nějaký nástupní podmínky, který se v případě úspěchu můžou měnit! Jednoduše slovy šéfredaktorky „nedostaneš lajk, nepostoupíš, nedostaneš se dál“. Cibláho a jaký že se mi to otevřou brány? Hele, když prej dostanu víc jak dvacet lajků, můžu napsat víc řádků, můžu příště dokonce použít pár vulgarit. Teď ne, teď začínám! Nemůžu tím pádem ani napsat: no tyvole, to je hustý. Musím dokonce zkracovat, protože jsem téměř vyčerpal limit povolených řádků.

Ale stejně se těším, můžu mystifikovat, vymýšlet si a přibarvovat. To je super. Už teď jsem vám lhal, žádný podmínky jsem nedostal, jen od vás potřebuju aspoň dvacet lajků, ne pro šéfredaktorku, ale pro sebe. Abych věděl, že moje další psaní se setká s nějakým zájmem. Mám pro vás připravený příběhy o přátelství – plný vulgarit. Postřehy ze života – možná bude trochu nudný a dlouhý. To jen výhledově. Nedostanu lajk, nepostoupím. Těším se na budoucnost. Berte tohle jen lehce na seznámenou. Jmenuju se Tomáš a baví mě muzika

text: Tomáš Fröde, foto: archiv
www.imodiumband.cz 


kopie - tomas

 

zavřít