Ivan Mládek oslaví 70. narozeniny diamantovou deskou a s Jožinem z bažin

Vydáno 19.01.2012 | autor: redakce

Ivan Mládek oslaví začátkem února 70. narozeniny a při této příležitosti vychází bilanční kompilace Jožin z bažin a dalších 80 písní.

Ivan Mládek oslaví 70. narozeniny diamantovou deskou a s Jožinem z bažin Ivan Mládek oslaví 70. narozeniny diamantovou deskou a s Jožinem z bažin

mladek_jozi2K sedmdesátinám Ivana Mládka vyjde bilanční trojalbum. Pod názvem Jožin z bažin a dalších 80 písní půjde o zábavnou procházku všemi fázemi hudebního vývoje bandžisty, skladatele, textaře a zpěváka Ivana Mládka, od swingujících začátků až po zcela současný repertoár.

Mládkův osobní výběr je s nadsázkou rozdělen do tří částí: na písně, které umí nazpaměť, na ty, které si matně pamatuje, a na sestavu skladeb, o kterých už ani netuší, zda jsou vůbec jeho.

V doprovodném bookletu se Ivan Mládek ohlíží za všemi sestavami muzikantů, se kterými kdy hrál v Banjo Bandu. Album vychází 27. ledna, křest proběhne 1. února v pražském klubu Limonádový Joe, kde Ivan Mládek převezme jubilejní diamantovou desku za 1 507 200 prodaných hudebních nosičů.



TZ,mp
zavřít