Lenny Kravitz pracuje na nové desce, bude se jmenovat Negrophilia

Vydáno 28.01.2012 | autor: redakce

Je to teprve par měsíců, co Lenny Kravitz vydal desku Black and White America, ale už nyní hlásí, že má materiál na nové album. To by se mělo jmenovat Negrophilia.

Lenny Kravitz pracuje na nové desce, bude se jmenovat Negrophilia Lenny Kravitz pracuje na nové desce, bude se jmenovat Negrophilia


lenny_prahaJe to funky a velmi, velmi syrové," řekl v rozhovoru pro Billboard. "Black and White America bylo hodně zprodukované. I když je to všechno přírodní, je za tím hodně produkce. Ale takhle to má být, v té době jsem to tak chtěl. Negrophilia oproti tomu bude hodně syrová,"
vyvětluje Kravitz a dodává, že již pracuje na novém albu.

"Je to se mnou složité. Občas celý den pracuju na nových věcech, a pak úplně změním směr, protože mám pocit, že tam je ta inspirace. Takže ji musím následovat," říká Kravitz.

"Myslím, že všechno má svůj čas. "Musí se s tím zacházet jak s lahví vína; mohla by být otevřena právě teď, ale zároveň má ještě čas dozrát. Ten správný čas přijde. A já jsem s tímto přístupem spokojený," dodává Kravitz.

Zpěvák dáe prozradil, že se těší na natáčení nové desky. Zatím však neprozradil termín jejího vydání, protože pro letošek má plné ruce práce s propagováním svého posledního alba.

Kravitz by se také koncem letošního roku měl objevit ve filmu; do svého snímku si ho vybrala Suzanne Collins, která natáči film The Hunger Games.



text: map, foto: archiv
zavřít