Madonna má nový klip, Nicki Minaj a M.I.A. hrají roztleskávačky

Vydáno 03.02.2012 | autor: redakce

Madonna vypustila do světa první videoklip z nové desky MDNA k pilotnímu singlu Give Me All Your Luvin´, na němž spolupracovala s kolegyněmi Nicki Minaj a M.I.A.. Ty si v klipu zahrály na roztleskávačky.

Madonna má nový klip, Nicki Minaj a M.I.A. hrají roztleskávačky Madonna má nový klip, Nicki Minaj a M.I.A. hrají roztleskávačky


madonna2012Dvanácté studiové album s provokujícím názvem MDNA má vyjít letos v březnu. Právě kvůli jménu desky schytala zpěvačka ostrou kritiku od protidrogových organizací. Přesto, že jde o zkratku jejího uměleckého jména, připomíná název také zkratku MDMA, která označuje základní složku taneční drogy Extáze. Madonna se k tomuto faktu zatím nevyjádřila.

Na prvním singlu s názvem Give Me All Your Luvin´, na kterém Madonna spolupracovala s kolegyněmi Nicki Minaj a M.I.A. Singl měl světlo světa spatřit až v polovině ledna, demo však uniklo na internet už v listopadu loňského roku.

Začátkem ledna byl zatčen muž pravděpodobně zodpovědný za únik Madonniny nahrávky. Policie ho dopadla ve městě Zaragoza v severním Španělsku a jeho totožnost stále tají. Prozradila pouze jeho iniciály, které jsou JMR. Muž byl obžalovám a prozatím propuštěn.

Že půjde o desku taneční, je patrné nejen ze singlu, ale i z Madonnina statusu na Facebooku v prosinci loňského roku: "Je to oficiální! Potřebuju se hýbat, potřebuju se potit. Potřebuju dělat novou muziku! Muziku, na kterou můžu tancovat. Poohlížím se po nejšílenějších lidech, se kterými bych mohla spolupracovat. Jen pro upozornění..." uvedla Madonna.

Na desce zazní také track Masterpiece, jenž nedávno dostal Zlatý Globus jako nejlepší filmová píseň roku 2011.




text: map, foto: archiv


kopie 2 - madonna_003

 



 


 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít