Black Sabbath na svého bubeníka kašlou, deska i turné budou bez něj

Vydáno 05.02.2012 | autor: redakce

Plnohodnotný reunion? Ale kdeže! Comeback Black Sabbath začíná dostávat pořádné trhliny. Kapela stížnosti bubeníka Billa Warda nevyslyšela a má v plánu pokračovat bez něj.

Black Sabbath na svého bubeníka kašlou, deska i turné budou bez něj Black Sabbath na svého bubeníka kašlou, deska i turné budou bez něj

black-sabbath-001Před pár dny jsme vás informovali o stížnostech Billa Warda, které ohrožovaly světové turné Black Sabbath. „Nemohu pokračovat, dokud nebude smlouva sepsána. Smlouva, která odráží určitou důstojnost ke mně jako k původnímu členovi skupiny," vysvětloval Ward svůj rezervovaný postoj.

Billy nechtěl být příliš konkrétní, a dodal pouze toto: „Když to podepíšu tak, jak to je, přijdu o svá práva, slušnost a důstojnost jako rockový hudebník." Nakonec tedy nepodepsal a nepřišel o důstojnost, ale rovnou o místo v kapele.

Mrzí nás, že Bill veřejně odmítl účast na současných aktivitách Black Sabbath. Nemáme jinou možnost než pokračovat v nahrávání desky bez něj. Ale dveře má pořád otevřené!" Tak zní reakce zbytku Black Sabbath. Kapela je pořád ve Velké Británii, kde s Iommim pokračuje v natáčení nového alba.

Turné ještě nezačalo, z nové studiovky Black Sabbath nevyšel ani pilotní singl a už to uvnitř kapely pořádně vře.



mp
zavřít