The Plastic People of the Universe zavzpomínají na turné na Mejlu

Vydáno 08.02.2012 | autor: redakce

The Plastic People of The Universe rozhodně nezahálejí. Na konci loňského roku pokřtili nové CD Nonstop Opera a kromě vystoupení po celé Evropě se znovu chystají na štaci do USA. Zároveň plánují sérii koncertů, na kterých zavzpomínají na Mejlu.

The Plastic People of the Universe zavzpomínají na turné na Mejlu The Plastic People of the Universe zavzpomínají na turné na Mejlu

plasticiPlastici vzdají hold svému zakladateli Mejlovi Hlavsovi. Budou u toho i jejich souputníci a další osobnosti českého undergroundu, kde Hlavsa působil. Pražský koncert připadne přesně na jeho 61. narozeniny. Na legendární osobnost zavzpomínají jeho bývalí spoluhráči na koncertě nazvaném Vzpomínka na Mejlu.


Nedožité 61. narozeniny Mejly Hlavsy letos připadají na 6. března. Ve stejný den se na koncertě v Paláci Akropolis v Praze sejdou muzikanti z kapel, v nichž přední představitel českého hudebního undergroundu působil.

Koncert v Akropoli bude však jen jednou ze zastávek celého turné. The Plastic People of the Universe a Půlnoc se na společném vzpomínkovém turné objeví na vícero českých pódiích.

Seznam koncertů:
1.3. Holešov (Zámek)
2.3. Olomouc (U-Klub)
3.3. Brno (Fléda)
6.3. Praha (Palác Akropolis)
29.3. Třebíč (MKS)



TZ, mp

zavřít