Wanastowi Vjecy slibují na jarním turné super podívanou

Vydáno 08.02.2012 | autor: redakce

Fanoušci se dočkali, Wanastowi Vjecy konečně vyrážejí na turné. Během technicky náročné šňůry, která čítá devět měst, hodlají odprezentovat album Letíme na Wenuši.

Wanastowi Vjecy slibují na jarním turné super podívanou Wanastowi Vjecy slibují na jarním turné super podívanou


wv-turneWanastowi Vjecy vyrážejí na turné. WV vystupují jako čtyřčlenná kapela, už se nejedná o „studiový" projekt dvou členů. Kapelu na podzim roku 2010 opustil zakládající člen kapely P.B.Ch. a vrátily se dvě postavy z pro WV asi nejlepšího období počátku 90. let Štěpán Smetáček a Radek Havlíček, kteří doplnili Roberta Kodyma a Tomáše Varteckého.

Turné bude výjimečnou audiovizuální podívanou, doplněnou nekompromisním zvukem, skvělým světelným parkem a pyrotechnikou. Zazní největší hity kapely jako Sbírka zvadlejch růží, Lži sex & prachy, Andělé, Tak mi to teda nandey atd... plus nové pecky z posledního alba Letíme na Wenuši.

Množství techniky, které sebou kapela poveze (cca čtyři třináctimetrové návěsy) a počet obslužného personálu (cca 25 osob) slibují, že to bude stát za to, a že Vjecy nic nepodcenily. Jedním ze stěžejních prvků turné by měly být videoprojekce, které se pečlivě připravují už od konce roku 2011. Každý song má svou originální audiovizuální podobu. Kapela pravidelně zkouší, aby turné bylo perfektní a dostatečně sebejisté.



Termíny turné:
03. 4. Plzeň - SH Lokomotiva 
06. 4. České Budějovice - SH
10. 4. Ústí nad Labem - Sportcentrum Sluneta
14. 4. Hradec Králové - TJ Slavia
19. 4. Brno - Hala Vodova
21. 4. Olomouc - SH Univerzity Palackého
24. 4. Zlín - SH Euronics
28. 4. Ostrava - ČEZ Aréna
10. 5. Praha - ZS Eden

zdroj: TZ, map
zavřít