Ozzy Osbourne: „Jestli Tony Iommi umře, tak ho zabiju!“

Vydáno 10.02.2012 | autor: redakce

Ozzy věří, že se Tony uzdraví, a děkuje fanouškům za neuvěřitelnou podporu. Turné a deska Black Sabbath ale zůstávají vzhledem k Iommimu zdravotnímu stavu a neshodám s bubeníkem v ohrožení.

Ozzy Osbourne: „Jestli Tony Iommi umře, tak ho zabiju!“ Ozzy Osbourne: „Jestli Tony Iommi umře, tak ho zabiju!“

ozzy_cl5Třiašedesátiletý Iommi se zprávu ohledně zhoubného nádoru mízních uzlin dozvěděl koncem loňského roku. Přestože stihl napsat dvě nové skladby na připravované album Black Sabbath, je jasné, že blížící se léčba teprve ukáže, jak na tom doopravdy je.

Ozzy Osbourne a ostatní členové Black Sabbath proto přiletěli do Anglie, aby Tonymu pomohli, co to jen půjde. „Zvládne to. Tenhle chlapík má takové odhodlání, že se z toho prostě dostane," věří Ozzy.

Když jsem se tu šílenou zprávu dozvěděl, okamžitě jsem přijel do Anglie. Bylo by hodně špatný, kdybych zůstal ve Státech. Má tak obrovskou podporu nejen od nás z kapely, ale i od fanoušků, je to fakt neuvěřitelné. On ale neumře, to vám povídám. A taky jsem mu to řekl: Jestli umřeš, tak tě zabiju," dodal Ozzy.

Black Sabbath ale nemají problém pouze se zdravotním stavem svého kytaristy. Bubeník Bill Ward není spokojený se smlouvou na turné i novou desku a zatím se rozhodl na comebacku Black Sabbath neparticipovat. „Když to podepíšu tak, jak to je, přijdu o svá práva, slušnost a důstojnost jako rockový hudebník," nechal se slyšet.



mp


ozzy_cl5_top
zavřít