BANANA MEZINÁRODNÍ...

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

..a možná i meziplanetární. Základna pozoruhodné skupiny je v Ostravě, desku Jungle dokončují v Německu, jsou zbožňováni v Polsku a sami sebe označují jako "transelementární seskupení čtyř různorodých bytostí". Co je u BANANY nového?

BANANA MEZINÁRODNÍ... BANANA MEZINÁRODNÍ...

Všichni příznivci zpěvačky Vladivojny La Chia a skupiny Banana se mohou začít blahem tetelit. Kapela v těchto dnech dokončuje třetí cd s názvem Jungle. Album se připravuje v Hannoveru se špičkovou německou produkcí a mělo by vyjít v březnu.

Skupině se velmi daří v Polsku, kde bodovala několik týdnů na prvním místě v žebříčku alternativní hitparády největšího krakowského rádia- rádio Krakow, které denně poslouchá okolo milionu lidí. Exkluzivní polská agentura KIM připravila pro skupinu speciální stránky na adrese www.zawodowcy.pl a připravuje se zároveň řada koncertů k nové desce, jak v Polsku tak také v Německu.



Banana je transelementární seskupení čtyř různorodých bytostí produkujících strhující a energii nabité koncerty, z nichž každý je svým způsobem originální, jak díky kreativnímu vystupování Vladivojny La Chia, tak i díky velkému improvizačnímu potenciálu celého souboru. Jejich vesmírný filosof Ban Locco Chanana mezi ně vstupuje během vystoupení naprosto nečekaně a spontánně. Základna tohoto vesmírného seskupení je v Ostravě od roku 2001.

Vladivojna La Chia sdělující představy všemi pozemskými i nadpozemskými jazyky neklade mezi sebe a diváky žádné meze ani hranice v přijímání zvukových, optických a emočních vjemů . Každý koncert je unikátní kreativní show plnou energie, barev a vesmírných rituálů. Tajemství je v hudbě a v jejím sdělování. Ban Locco Chanana říká: Hond tu wan ste irch gambiente more faustse cing hin vampoure statiff efeliton bo atiee.

Přijďte dát jeho slovům za pravdu.

www.banana.cz

zavřít