Slash chystá druhou sólovku, z natáčení nabízí záznam

Vydáno 13.02.2012 | autor: redakce

Slash si vydání svého druhého sólového alba, které zatím nemá název, naplánoval na 21. května. Z celého natáčení byl pořízen záznam, jehož ukázku je možné vidět už nyní.

Slash chystá druhou sólovku, z natáčení nabízí záznam Slash chystá druhou sólovku, z natáčení nabízí záznam


slash2012Na novém albu se Slash a další členové jeho kapely Myles Kennedy (zpěv), Brent Fitz (bicí) a Todd Kerns (basová kytara) spojili s producentem Ericem Valentinem, který také produkoval album Slash. Autory všech skladeb jsou Slash a Kennedy.

"Na bicí hraje Brent a to je jeden z nejlepších bubeníků, s kterými jsem kdy hrál. Má nadupanej rock n´ rollovej styl, kterej je pořádně sexy. Todd je jeden z nejvšestranějších muzikantů, které znám a senzační basák. Ve studiu je rychlej jako blesk, rychle se učí, dobře skládá a navíc je to skvělej zpěvák," říká Slash.

"Album vzniklo spoluprací s Mylesem. Napsali jsme ho spolu, tím se liší od první desky, kde jsem v každé skladbě spolupracoval s jinými lidmi. Tady to tvořivé jádro jsme my – já a Myles. Navíc rytmika Brenta a Todda to obohacuje a naprosto mění dynamiku první desky. Naše nový album drží mnohem líp pohromadě," dodává Slash.



zdroj: TZ, map

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít