Už nechci být zahořklá čarodějnice, tvrdí Adele

Vydáno 14.02.2012 | autor: redakce

Šestinásobná držitelka cen Grammy Adele rpohlásila, že se chovala jak zahořklá čarodějka a slíbila, že další album už rozhodně nebude isnpirováno rozchodem.

Už nechci být zahořklá čarodějnice, tvrdí Adele Už nechci být zahořklá čarodějnice, tvrdí Adele


adele_retireZpěvačka, která prodala přes 11 milionů kusú svého alba 21, řekla, že nemá v plánu se opakovat a psát další album, jehož tématem by byl konec vztahu.

Na otázku, jaká bude její další deska, odpověděla, že skončila s pźou zahořklé čarodějnice a určitě nechce zpívat o nepovedených vztazích.

"Chci konečně napsat veselou desku. A bát zamilovaná a být šťastná. A potom nevím, co budu dělat. Vdám se. Budu mít děti. Zasadím nějakou pěknou zeleninu," svěřila se zpěvačka.

Na dalších pět let ale údajně plánuje pauzu. "Jsem sakra pořád pryč už čtyři nebo pět let. Neustále pracuju a moje vztahy pak krachují," uvedla dále.

Adele v neděli zazářila na slavnostním udílení cen Grammy. Ze šesti nominací proměnila všech šest, včetně ceny za Album roku nebo Píseň roku za Rolling In The Deep, a stala se tak nekorunovanou královnou večera.

Během udílení Adele také zazpívala. Šlo o její první vystoupení od doby, kdy musela kvůli onemocnění hlasivek zrušit turné, podrobit se operaci a následně se odstěhovat na venkov, který byl pro její rekonvalescenci vhodnější.



map, foto: archiv 

kopie - gramm
zavřít