Whitney Houston má pohřeb v sobotu, důvod smrti se stále neví

Vydáno 15.02.2012 | autor: redakce

Den před udílením Grammy 11. února přišel svět o jednu z nejlepších zpěvaček současnosti. Whitney Houston zemřela za dosud nevyjasněných okolností a termín jejího pohřbu byl stanoven na 18. února.

Whitney Houston má pohřeb v sobotu, důvod smrti se stále neví Whitney Houston má pohřeb v sobotu, důvod smrti se stále neví


whitney_houstonPohřeb Whitney Houston se bude konat v kostele v New Jersey. Ten zpěvačka navštěvovala jako malá a chodila tam zpívat.


Houston zemřela minulou sobotu 11. února ve věku 48 let. Její bezvládné tělo bylo nalezeno ve vaně pod vodou v hotelu v Beverly Hills.

Pohřeb se bude konat v 5 odpoledne místního času v baptistickém kostele v Newarku. Tělo zpěvačky bylo letecky dopraveno z Kalifornie do Newarku v pondělí 13. února a bylo odvezeno do pohřebního ústavu ve zlatém katafalku.

Carolyn Whigham, která provozuje pohřební ústav, uvedla, že pohřeb bude pouze pro zvané a z velké části pouze pro členy zpěvaččiny rodiny. „Sdíleli ji s tímto městem, státem, se světem víc jak třicet let. Nyní je jejich čas na rozloučení,“ uvedla Whigham.

Ačkoliv se spekulovalo, že Houston zemřela v důsledku předávkovaná Xanaxem a dalšími léky v kombinaci s alkoholem, policie uvedla, že může trvat až osm týdnů, než bude příčina její smrti potvrzena.

Policejní mluvčí uvedl, že přestože léky na předpis byly přítomny v pokoji zpěvačky v době její smrti, zprávy o tom, že by způsobily smrt, jsou zatím jen fámy a spekulace.



map, foto: archiv


whitney-1  kopie 2

 

zavřít