Potvrzeno: Green Day začali točit nové album

Vydáno 16.02.2012 | autor: redakce

Fanoušci se konečně dočkají, Green Day začínají točit nové album. Frontman Billie Joe Armstrong to potvrdil na svém profilu na Twitteru.

Potvrzeno: Green Day začali točit nové album Potvrzeno: Green Day začali točit nové album


greeddayZároveň uvedl, že kapela už se schází ve studiu. „Šťastného Valentýna! Dneškem jsme oficiálně začali natáčet nové album. Už je ku*va čas!“ uvedl Armstrong před dvěma dny na Twitteru.

Kapela již dříve zmínila, že deváté album se bude od předchozích koncepčních desek American Idiot a 21st Century Breakdown lišit a mělo by být přímější.

V listopadu loňského roku Green Day představili během živého vysíláni v San Franciscu nový singl Carpe Diem. V témže roce vydali i záznam živého vystoupení pod názvem Awesome As Fuck.

Green Day měli také velký úspěch s uvedením muzikálu American Idiot na Brodwayi. Ten se inspiroval stejnojmenným songem a zabývá se kladením otázek americké vládě.

Námět se má dočkat i filmového zpracování, do kterého by Green Day rádi obsadili upíra z filmové série Stmívání Roberta Pattisona. „Řekl bych, že ten kluk z Twilightu. Je dobrý herec. Má velký potenciál, něco v něm je,“ odpověděl Armstrong na otázku, kdo by měl hrát hlavní roli ve filmové verzi American Idiot. Celovečerní film už je ve vývoji a produkce se ujal herec Tom Hanks.



map 


Kopie (2) - greedday

 

zavřít