TOP 13 nominačních tipů v anketě Žebřík 2011 (II.)

Vydáno 22.02.2012 | autor: redakce

V druhé vlně nominačních tipů ankety Žebřík vám nabízíme interprety, kteří se budou ucházet o vítezství v kategoriích Skupina, Album a Objev roku. Hlasovat pro ně můžete do 29. února, slavnostní vyhlášení proběhne 16. března v plzeňském Parkhotelu.

TOP 13 nominačních tipů v anketě Žebřík  2011 (II.) TOP 13 nominačních tipů v anketě Žebřík 2011 (II.)


CHARLIE STRAIGHT
Třinečtí Charile Straight se na slavnostním udílení cen Žebřík zapotí hned dvakrát. Nejen, že bojují o umístění v kategorii Skupina, ale navíc během večera vystoupí. Přečtěte si rozhovor se všemi členy kapely.



MANDRAGE
Plzeňáci sice za svoji novinku Moje krevní skupina sklízejí rozporuplné kritiky, do kategorie Skupina ale nominováni jsou. Stejně jako Charlie Straight návštěvníkům během slavnostního udílení zahrají a během března se také vydají na turné čítající 20 zastávek. Přečtěte si rozhovor s Pepou Bolanem.



WOHNOUT
Veselá parta tří světoběžníků a Fenka vypustila loni do oběhu novinku Našim klientům a také oslavila patnáctiny. Fanoušci jim jako opožděný dárek k narozeninám nadělili tři nominace na Žebříku: Skupina, Album a Skladba. Přečtěte si speciální rozhovor s Honzou a Matějem Homolovými.



SUNSHINE
Sluneční muž Kay Buriánek a jeho banda se v dubnu loňského roku vytasili s Karmageddonem a setkali se s kladnými ohlasy. V Žebříku se novinka probojovala do nominací na Album roku. Co se týče klipu, tak s jeho výrobou Sunshine neustále válčí, proto vám nabízíme jeden starší. Přečtěte si DIY interview se Sunshine.



NIGHTWORK
Teplákoví kluci „vyrabovali“ ceny Žebřík v loňském roce, kdy si během slavnostního udílení navíc i zahráli. Letos se objevili pouze v nominaci na Skupinu, Vojta Dyk ale kandiduje i na post Zpěváka roku.



TATA BOJS
Na desce Ležatá osmička si Tata Bojs dali záležet a stejně vychytaná mají i živá vystoupení. O tom se budou moct přesvědčit i návštěvníci Žebříku, kde „Tatáči“ vystoupí. O umístění bojují v kategoriích Skupina a Album. Přečtěte si rozhovor s Milanem Caisem a Mardošou.



TOMÁŠ KLUS
Jakékoliv udílení cen by letos nebylo kompletní, kdyby se v nominacích neobjevil Tomáš Klus. Přesto, že svého Racka natáčel doma v obýváku, podařilo se mu s ním vylétnout vysoko. Na Žebříku má hned čtyři nominace: Album, Skladba, Klip a Zpěvák. Přečtěte si rozhovor s Tomášem Klusem.



ANNA K.
Zpěvačka úspěšně bojuje se zákeřnou nemocí a i přes zdravotní problémy zvládla natočit novinku Relativní čas, za níž se dostala i do nominací na Album. S natáčením jí pomáhal dlouholetý partner Tomáš Vartecký nebo lídr Wanastowejch Vjecý Robert Kodym.



KOFE-IN
Opavská parta Kofe-In prošla se začátkem nového roku personálními změnami a novou sestavu nyní testuje na nabitém turné s UDG. Na vzrůstající popularitu ale změny neměly vliv, Kofe-In si krom Objevu vysloužili nominaci také v kategorii Skladba. Přečtete si rozhovor s frontmanem Janem Kunze



A BANQUET
Tříčlenná parta A Banquet se snaží mít perfektně propracovanou hudbu i image. Svoji prvotinu, která vyjde letos na jaře, se vydali natáčet do Ameriky, kde si je vzal do parády bývalý spolupracovník Nirvany Steve Albini. Přečtěte si rozhovor s A Banquet.



GOODFELLAS
Stejně jako A Banquet natáčeli i Goodfellas svoje Robbery Blues za oceánem. V San Francisku se jich ujal Chris DiBenneditto. Zda se klukům výlet do „země zaslíbené“ vyplatil, není známo, nicméně nominaci na Objev jim to vyneslo.



BEN CRISTOVAO
Ben sice na české hudební scéně už žádný nováček není a v éteru rotuje už jeho druhá deska Benny Cristo, fanouškovské hlasování mu přesto vyneslo nominaci na Objev. Jeho jméno se objevuje i v kategorii Klip, kde se uchází o umístění s videem k singlu Put It On Me.



GABRIELA GUNČÍKOVÁ
O finalistce Česko-Slovenské Superstar se v poslední době mluvilo nejvíce v souvislosti s jejím vystoupením v pražském Hard Rock Café, které se svým „mocnářem“ oživil frotnman Hentai Corporation Radek Škarohlíd. Ten na nějakou dobu zastínil hudební aktivity Gunčíkové, přesto ji její fanoušci dostali do nominace na Objev.



map


topdavid koller jarda hudec

 

zavřít