Máme Brit Awards, protože nebyla jiná možnost, tvrdí Coldplay

Vydáno 23.02.2012 | autor: redakce

Coldplay neodcházeli v úterý 21. března z udílení Brit Awards s prázdnou. Odnášeli si sošku za vítězství v kategorii Skupina roku, kterou podle jejich slov vyhráli proto, že nebyla jiná možnost.

Máme Brit Awards, protože nebyla jiná možnost, tvrdí Coldplay Máme Brit Awards, protože nebyla jiná možnost, tvrdí Coldplay


coldpayBAParta kolem Chrise Martina porazila na Brit Awards jména jako Chase&Status, Elbow, Kasabian nebo Arctic Monkeys. Zpěvák trvá na tom, že vyhráli hlavně proto, že fanoušci neměli pro koho jiného hlasovat.

"Upřímně, většina dobrých britských kapel se rozpadla. Pulp jsou pryč, Blur jsou pryč, Take That mají dovolenou a my jsme zůstali jediní na hřišti. Ale bereme to," vtipkoval Martin.

Frontman také dodal, že by chtěl do budoucna rozšířit pole působnosti i do obchodu s vůněmi a žertoval: "Všechno, co ještě chceme, je mít svoji vlastní vůni, otevřít několik restaurací a také zábavní park. Doufáme, že se nám to podaří do roku 2016, tak to sledujte," dodal se smíchem Martin, který s Coldplay v loňském roce vydal novinku Mylo Xyloto.

Před pár dny také představili klip k třetímu singlu Charlie Brown. Režie se ujal Mat Whitecross a celý klip je plný barev stejně jako Mylo Xyloto. Převážná část videa se odehrává na roztančené party a slušňáci Coldplay tak dokazují, že i oni to umí občas pěkně roztočit.

A jak vidíte britskou hudební scénu vy, máte pocit, že kromě Coldplay nemá co nabídnout?



map

Kopie (2) - coldpayBA
zavřít