BRNO SE PROMĚNÍ V RIO DE RIVIERA

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V areálu brněnské Riviery se v květnu uskluteční nový open air - RIO DE RIVIERA. Multižánrová akce nabídne hudbu na třech pódiích, sportovní exhibice, aktivity pro celou rodinu nebo celonoční taneční rej. Zde je první nástin hlavních hvězd i podrobného programu.

BRNO SE PROMĚNÍ V RIO DE RIVIERA BRNO SE PROMĚNÍ V RIO DE RIVIERA

Festival STEP STYLE RIO DE RIVIERA chce být celodenní multižánrovou akci, která v sobotu 13. května rozezní areál Riviera. V odpoledních hodinách hudbu doplní sportovní aktivity (beach volejbal, U rampa, atd.). V noci se pestrý festival plynule změní v taneční party ve velkém tanečním stanu, který bude v provozu až do rána.

Na hlavním podiu se od 12 hodin vystřídá celá řada známých tuzemských kapel v čele s populárními Monkey Business. Vystoupí zde také brněnská hip hopová formace Naše Věc, která se po roční pauze vrací na scénu právě na této akci. Z dalších kapel na akci vystoupí např. Khoiba, Indy a Wich, kNot Photogenic nebo nadějná funky formace z Chrudimi Dean & Groove Comp.

Druhá scéna festivalu – taneční stan – bude mapovat současnou tuzemskou i zahraniční scénu. Vrcholem večera bude dvouhodinové vystoupení francouzského elektro DJe Floa, majitele labelu Funktion a rezidenta známého pařížského klubu Rex. Floa doplní maďarský trance DJ MC Cyber a tuzemská elita Michael Burian, Orbith, Javas a další.

Festival Rio De Riviera má ambice přivézt příští rok celou řadu zahraničních hvězd. První "zahřívací" ročník se sice soustředí převážně na domácí interprety, ale pořadatelé akce, agentury Applaus Music Production a Mersey Agency, se přesto snaží připravit festival na nejvyšší technické i organizační úrovni.

Přehled podií:

Applaus Stage

Monkey Business
Naše Věc
Indy a Wich
Khoiba
Dean & Groove Comp.
kNot Photogenic
Tibet
DJ Priest
D Saddan

Mersey Stage

Flo (FR)
Michael Burian
Orbith
Javas
MC Cyber (HU)
Hydrophonic
Louis & Guga
Jerry
William Rush (USA)
Marthen

D´n´b Wave + Jungle Unit

Sayko (Dvoika.troika)
X.morph + Mc Lobotomia (Redrum)
Peet (Shakal, DynamicLine)
Elwira (J-unit crew)
Helmut (J-unit crew)
Holder (Brno)
Dave (VSL)
Jahly Soul (Brno).

Extras:

Turnaj v plážovém volejbale smíšených dvojic (přihlášky na stránkách festivalu), exhibice na kolečkových bruslích ICC Team, exhibice na kolech BMX, soutěže na bruslích pro veřejnost, půjčovna kolečkových bruslí,...

Předprodej: Ticketpro 199, nebo na místě za pouhých 250 Kč.

Pro více informací sledujte web www.rioderiviera.cz a samozřejmě i časopis Report.




zavřít