Depeche Mode: Máme 20 songů na nové album

Vydáno 04.03.2012 | autor: redakce

Kolem Depeche Mode sice bylo v poslední době ticho po pěšině, trojice ale nezahálí. Frontman Dave Gahan prozradil, že "Depešáci" už mají připravených 20 písní pro nové album.

Depeche Mode: Máme 20 songů na nové album Depeche Mode: Máme 20 songů na nové album


depeche mode_audioZpěvák předpokládá, že se Depeche Mode vydají každou chvíli do studia, aby zde natočili pokračování desky Sounds Of The Universe, která vyšla v roce 2009.

"Máme připravených asi 20 demoverzí a na konci tohoto měsíce se chystáme do studia," prozradil Gahan a dodal: "Zvolili jsme úplně odlišný proces od toho, na který jsme doposud byli zvyklí."

"Musíte se obklopit zajímavými lidmi a ujistit se, že vás inspirují k tomu, dostat songy, které jste napsali, do úplně nové podoby. Protože nic není tak nudné, jako jít do studia a dopředu vědět, co se bude dít," uvedl dále Gahan.

Zakládající člen Martin Gore také řekl, že doufá, že album bude dokončeno ještě do konce tohoto roku.

Depeche Mode na sebe naposledy upozornili deskou remixů, kterou chtěli ukrátit fanouškům dlouhý čas čekání na nové album. Vybrali proto slušný počet hitů, které nechali rozmělnit a nově poskládat dohromady různými remixéry, z čehož vznikla kolekce nových i klasických mixů mapující celou depešáckou kariéru od debutu Speak and Spell až po Sounds of the Universe. Kolekce navazuje na stejně rozsáhlý projekt Remixes 81-04.



map
zavřít