John Frusciante nevstoupí s Red Hot Chili Peppers do Síně slávy

Vydáno 07.03.2012 | autor: redakce

Bývalý kytarista Red Hot Chili Peppers se nezúčastní slavnostního vstupu do rock'n'rollové Síně slávy. Podle bubeníka Chada Smithe se na to necítí.

John Frusciante nevstoupí s Red Hot Chili Peppers do Síně slávy John Frusciante nevstoupí s Red Hot Chili Peppers do Síně slávy


Kopie - red-hot-chili-peppers-006Kapela bude do Síně slávy uvedena spolu s Faces/Small Faces, Guns N'Roses a Beastie Boys během slavnostního ceremoniálu, a to 14. dubna v Clevelandu. Bubeník Chad Smith zmínil, že se akce zúčastní celá kapela kromě bývalého kytaristy.

Frusciante opustil skupinu před nahráváním desky I'm With You a byl nahrazen Joshem Klinghofferem. Od té doby rozjíždí několik sólových projektů.

Chad Smith uvedl: „Necítil se na to, aby přišel, což naprosto respektujeme. Samozřejmě jsme se ho zeptali a on odpověděl: 'Necítím se na to úplně v pohodě, ale hodně štěstí a díky za pozvání.' Ale to je dobrý. Je to ten typ člověka, který když s něčím skončí, věnuje se další fázi svého života. Myslím, že právě teď nejsou Papričky na jeho radaru."

Bubeník dále potvrdil, že další bývalí členové Cliff Martinez a Jack Irons na ceremoniál spolu s nimi dorazí. Dále dodal, že volný čas předtím, než Redhoti vyrazí na turné, využívají k tvorbě nových věcí.

„Prostě jsme zkoušeli a přišli jsme s několika novými nápady na songy. Zkoušeli jsme spolu čtrnáct dní a byla to zábava," prozradil Smith. 



map 

Kopie - rhcp-red-hot-chili-peppers-2867910-640-480
zavřít