Ben Cristovao na Žebříku: Jsem rád, že se lidem naše práce líbí

Vydáno 18.03.2012 | autor: redakce

Ben bodoval na jubilejním 20. ročníku ankety Žebřík hned dvakrát. Jaká byla jeho reakce?

Ben Cristovao na Žebříku: Jsem rád, že se lidem naše práce líbí Ben Cristovao na Žebříku: Jsem rád, že se lidem naše práce líbí

beni_krestMajitelem dvou bronzových sošek z dílny sochaře Václava Česáka, které byly v pátek 16. března rozdány během pětihodinové show v plzeňském Parkhotelu, se stal i Ben Cristovao. Čtyřiadvacetiletý zpěvák obsadil s písní Put It On Me třetí místo v kategorii Nejlepší videoklip roku a bodoval i v kategorii Objev roku.


Moc si vážím toho, že pro mě lidi hlasovali, moc děkuju fanouškům a jsem rád, že se lidem naše práce líbí," uvedl ve své děkovné řeči Ben Cristovao „Tenhle klip paradoxně nebyl určen k oficiální distribuci. Put It On Me je song ještě z mého debutu Definitely Different, natočil jsem k němu video na popud fanoušků, kteří mi často psali, že je to nejlepší song na albu," dodal zpěvák.

Podívejte se na fotogalerii z 20. ročníku Žebříku!

Ten jako jeden z mála českých interpretů vydává po vzoru zahraničních kolegů kromě oficiálních singlů, také tzv. b singly, jejichž vizuální ztvárnění je určené pouze pro internetová média. To byl také případ posledního klipu Most, který spontánně umístil na svůj facebookový profil poté, co si přečetl několik alarmujících statusů svých vrstevníků uvažujících o sebevraždě.

Žebřík 2011 ovládl Tomáš Klus. Podívejte se na kompletní výsledky!

Záběry bronzového klipu roku 2011 vznikaly v pokoji pražského hotelu Jalta, na střeše restaurace Aureole umístěné v 27. patře nejvyšší budovy v České republice a v Národní technické knihovně. Režie se ujal Tomáš Kasal.



zdroj: TZ, mp

zavřít