Red Hot Chili Peppers jdou do Síně slávy s novým EP

Vydáno 19.03.2012 | autor: redakce

Za necelý měsíc vstoupí Red Hot Chili Peppers oficiálně do Rock & Rollové síně slávy.
U této příležitosti vyjde digitálně speciální EP, kde RHCP nahráli písně svých oblíbenců, kteří již jsou členy Síně slávy.

Red Hot Chili Peppers jdou do Síně slávy s novým EP Red Hot Chili Peppers jdou do Síně slávy s novým EP


red-hot-chili-peppers-2011Nebudou chybět Ramones s Havana Affair, Iggy & The Stooges se Search & Destroy a nebo nejstarší skladba tohoto EP Dion and the Belmonts Teenager In Love. Jedná se o dříve nevydané nahrávky, či rarity a B-strany různých singlů.

Na tomto EP budou také 2 live nahrávky, Everybody Knows This Is Nowhere od Neila Younga z právě probíhajícího turné a I Get Around od Beach Boys nahraná v rámci jedné příležitostně charitativní akce.

Kapela bude do Síně slávy uvedena spolu s Faces/Small Faces, Guns N'Roses a Beastie Boys. Bubeník Chad Smith nedávno prozradil, že se akce zúčastní celá kapela kromě bývalého kytaristy Johna Frusciante.

„Necítil se na to, aby přišel, což naprosto respektujeme. Samozřejmě jsme se ho zeptali a on odpověděl: 'Necítím se na to úplně v pohodě, ale hodně štěstí a díky za pozvání.' Ale to je dobrý. Je to ten typ člověka, který když s něčím skončí, věnuje se další fázi svého života. Myslím, že právě teď nejsou Papričky na jeho radaru," uvedl Smith. 

Red Hot Chili Peppers letos zavítají také do Prahy, 27. srpna zahrají v TipSport Areně. Představí zde mimo jiné stále ještě aktuální album I'm With You.



zdroj: TZ, map 

kopie - 04_warner-brothers-red-hot-chili-peppers-01-06-2011_229
zavřít