Nevyhazujte staré vinyly ani CD! Vyměňte je za jiné na Audiomartu

Vydáno 22.03.2012 | autor: redakce

Máte doma CD, kazety či vinyly, které byste chtěli vyměnit? Hledáte nové hudební tipy? Chcete podpořit nezávislá vydavatelství a distribuce? V pátek 23. března 2012 od 17:00 si v klubu Chapeau Rouge přijdete na své, ať už posloucháte indie, punk, techno, thrash, elektro, hip hop nebo metal.

Nevyhazujte staré vinyly ani CD! Vyměňte je za jiné na Audiomartu Nevyhazujte staré vinyly ani CD! Vyměňte je za jiné na Audiomartu

audiomartHudební tržiště Audiomart návštěvníkům umožní ve dvou patrech pražského klubu Chapeau Rouge zdarma si odnést CD, kazety či vinyly, vyměnit libovolné hudební nosiče za jiné či zakoupit zajímavou hudbu z nezávislé scény. Nouze nebude pochopitelně ani o klenoty od Včelky Máji po agrometal. Prodejní stánky zde budou mít i nezávislá vydavatelství Starcastic, Bigg Boss, Polí5 či Bleeding Ear, která nabídnou mnohem širší spektrum hudební tvorby, než nabízí mainstreamová vydavatelství.

 

V prostoru klubu najdou návštěvníci také Hudební skladiště - počítač s velkou zásobou volně šiřitelné hudby se širokým záběrem žánrů tuzemské i zahraniční tvorby – od moderní vážné hudby po metal. Každý návštěvník si zde bude moci na vlastní flashdisk uložit cokoli, co ho mezi interprety v Hudebním skladišti zaujme. Hudební skladiště nabízí i příležitost pro hudebníky, aby do počítače uložili vlastní tvorbu a umožnili tak ostatním účastníkům její poslech.

Hudební doprovod večera zajistí pražský elektro-hip-hopový underground Vložte kočku, post-rockoví Ufajr rovněž z Prahy a rock 'n' rolloví Genius Mess Poets ze Šumperka. Akce je pořádaná ve spolupráci s residentní nocí CLASH! a během večera se na dvou stageích představí také The Killers Rabbits (fr), The Fakes, Bullwack (uk) a Dubsteblog DJs.

PÁTEK 23. BŘEZNA 2012
17:00 – 23:00 výměna hudebních nosičů, Hrabárna, prodejní stánky dister a labelů, Hudební
skladiště (elektronické), koncert Genius Mess Poets a Ufajr
23:00 – 06:00 CLASH! The Killers Rabbits (fr), The Fakes, Bullwack (uk), Dubsteblog DJs


zdroj: TZ, dm

zavřít