Majáles 2012 dává šanci mladým kapelám, mohou soutěžit o účast

Vydáno 21.03.2012 | autor: redakce

Festival Majáles dá i v roce 2012 získají prostor studentským kapelám ze středních či vysokých škol. Navíc tři další kapely mohou vystoupit v širším programu oslav v Praze, v Brně a v Hradci Králové.

Majáles 2012 dává šanci mladým kapelám, mohou soutěžit o účast Majáles 2012 dává šanci mladým kapelám, mohou soutěžit o účast


majales2Soutěže Gambrinus Excelent Talents se může zúčastnit každá kapela, která má mezi svými členy středoškoláka či vysokoškoláka. Stačí jen uvést, za kterou školu bude bojovat. Podmínkou účasti je kapela složená alespoň z poloviny aktivními studenty a v den hraní na Majálesu dosažený věk 18 let.

Kapela, která zvítězí, bude vystupovat v jednom z vylosovaných časů na Gambrinus Excelent Talents Stage, a to v rozmezí 13:30 - 23:30. Čas přípravy bude 30 min, čas vlastního vystoupení taktéž 30 min. Všichni členové kapely získávají VIP vstup a kolik má kapela členů, tolik získá dalších běžných vstupenek. Kapely vystupují bez nároku na honorář nebo proplacení cestovních nákladů.

Jedna z kapel, které vysotupí na Majáles Open-Airu, získá status vítěze. Bude to ta, která bude mít nejlepší (největší, nejživější) návštěvnický kotel. Tuto cenu určí zástupce pořadatele. Vítězná kapela získá od titulárního partnera soutěže pro každého člena kapely hlavní cenu - pivo Gambrinus Excelent na rok zdarma.

Přehled úspěšně nominovaných kapel bude znám v úterý 27. března v 18:00, kdy také bude zahájeno vlastní on-line hlasování prostřednictvím FB aplikace. Hlasování potrvá do neděle 8. dubna 23:59 a v pondělí 9. dubna budou vyhlášeny výsledky, odpoledne pak vylosovány hrací časy a poté osloveny vítězné kapely.

zdroj: TZ, map
zavřít