Richard Müller chystá nový klip, sekunduje mu Tereza Kerndlová

Vydáno 26.03.2012 | autor: redakce

Klid, Mír a Pokora zavládla koncem minulého týdne při natáčení klipu Richarda Müllera na stejnojmennou skladbu. Zpěvák si na natáčení videa k emotivní skladbě vybral kostel, sólové party dokonce odzpíval přímo ve zpovědnici a pomohla mu Tereza Kerndlová.

Richard Müller chystá nový klip, sekunduje mu Tereza Kerndlová Richard Müller chystá nový klip, sekunduje mu Tereza Kerndlová


6Q5F8807Aktuální slovenský Zlatý Slávik Richard Müller natáčení klipů příliš nemiluje.
Zpěvák, skladatel a textař totiž s humorem sobě vlastním tvrdí, že se sám sobě příliš nelíbí. Tentokrát se natáčelo v kostele ve vesničce Rusovce nedaleko Bratislavy.
Obrazovou podobu dostala skladba Klid, mír a pokora z aktuálního alba Ešte.

"Tato píseň je pro mě velmi výjimečná, je o něčem víc než o lásce. Je jedna z nejkrásnějších, jaké zpívám... Je to dlouhý příběh,text vzniknul před deseti lety. Hudbu složil Xindl X. Klid, mír a pokora jsou mety, kterých se nám jen těžko podaří dosáhnout," vysvětluje Richard Müller.

Skladbu nazpíval Richard Müller se zpěvačkou Terezou Kerndlovou, oba se při natáčení dokonce ocitli ve zpovědnici. „Richardova nabídka na společný duet mě velmi potešila. Působí velmi sympaticky, je to charizmatický zpěvák. Naše společná skladba je velmi emotivní. Text i melodie jsou podle mne dokonalé," vyznala se Tereza ke svému vztahu k Richardu Müllerovi.

6Q5F9071"Původně to byl duet pro Ivu Bittovou a mě. Do skladby jsme si představoval čistý, andělský hlas. Terezu jsem jednou slyšel zpívat ještě se skupinou Black Milk. A zjistil jsem, že má ideální hlas a výsledek se proto podařil tak, jak jsem si představoval,"
doplňuje Richard Müller.

Ke spolupráci přizval Richard Müller režiséra Martina Hudáka, se kterým už spolupracoval na klipu ke skladbe Už. Za kameru se postavil spolutvůrce konceptu Štefan Lelovič. Na hotový klip se fanoušci mohou těšit už 2. dubna. Do té doby si Richarda Müllera mohou vychutnat na turné Potichu tour 2.

zdroj: TZ, map
zavřít