Neřeším, že mě lidi nenávidí, tvrdí Skrillex

Vydáno 29.03.2012 | autor: redakce

Dubstepový mág Skrillex si nedělá hlavu z toho, o si o něm myslí veřejnost. Údajně mu nevadí, když ho lidé nenávidí.

Neřeším, že mě lidi nenávidí, tvrdí Skrillex Neřeším, že mě lidi nenávidí, tvrdí Skrillex


skrillex-doors-videoSonny Moore vystupující pod pseudonymem Skrillex nemá problém s negativními názory okolí na jeho osobu. "Je mi jedno, jestli mě lidi nenávidí. Myslím tím, že to dávám. Děti jsou dnes pořád na počítačích. Jakmile dám něco na Facebook, během pár sekund začnou regovat slovy jako 'Jdi do prdele, vole... Děvko... Teplouši... Zničil jsi dubstep... Emo...' A když se podíváte na jejich profily, zjistíte, jak jsou mladí," uvedl Skrillex.

Král dubstepu se také vyjádřil ke svému odmítnutí účasti na udílení cen Grammy, kde měl vystoupit spolu s Foo Fighters a Deadmau5. "Ve vší úctě k ostatním umělcům to není to, co dělám. Nechci hrát v televizi. Moje show se liší tím, že se snaží zaujmout i vším kolem... Není to něco, co by šlo zachytit na Grammy," vysvětlil Skrillex.

Sonny Moore dříve působil v post-harcore bandu From First To Last, odkud před časem odešel. Údajně nikdy nechtěl být středem pozornosti. "Takže je vtipné, že teď se to znovu děje. Ale já jen dělám muziku a bavím se se svými přáteli a když chceme dělat show, použijeme třeba roboty nebo tak něco. Je to jen nástroj k tomu dělat bláznivé věci," dodal DJ.

Skrillex je jedním z headlinerů letošního ročníku festivalu Rock For People, který proběhne 3. - 6. července na letišti u Hradce Králové.



map 

skrillextop
zavřít