Misha vydá album největších hitů. Budou na něm i tři novinky

Vydáno 31.03.2012 | autor: redakce

Slovenská zpěvačka Misha rekapituluje. Na vydání největších hitů nastala ideální doba. R&B diva se brzy stane matkou dvojčat a navíc na scéně působí již deset let.

Misha vydá album největších hitů. Budou na něm i tři novinky Misha vydá album největších hitů. Budou na něm i tři novinky

misha_topBěhem své kariéry stihla vydat čtyři řadové desky a stala se třikrát slovenskou zlatou slavicí. Kompilace hitů vyjde v květnu a ponese název Dekáda. Své místo zde nalezne celkem šestnáct tracků. Z toho tři (Dokonalý pár, Dávno preč a Anjeli nad mestom) budou pro fanoušky slovenského R&B nové, dosud nevydané. Jako producent všech nových skladeb je podepsán Opak z AMO.

Dekáda zmapuje Slovenčinu kariéru pozpátku. Kromě novinek na disku najdete nejstarší singly, jako jsou Náladu mi dvíhaš a Druhá, dále hity Čiarky, Afrodiziakum a nebo písně z poslední desky Ako nikdy predtým Budeme Alright a Ako dlho sa to dá. Dekáda nebude ochuzená ani o baladu Krídla, jež zazněla i v hiphopovém muzikálu Príbeh ulice 2.

Album kromě muziky nabídne i další Mishinu vášeň, kterou je fotografování. Pro ty, jenž si Dekádu koupí fyzicky, je nachystán booklet s čtyřiasedmdesáti originálními fotografiemi. Dekáda, stejně jako všechny řadové desky Mishy, bude k dostání i na iTunes, aby byli uspokojeni posluchači v zahraničí.


text: dm

zavřít