Green Day přivítají Guns N'Roses v Síni slávy

Vydáno 04.04.2012 | autor: redakce

Guns N'Roses, Red Hot Chili Peppers a další se 14. dubna chystají v Clevelandu vstoupit do Rock and rollové síně slávy. U ceremoniálu budou asistovat mimo jiné Green Day.

Green Day přivítají Guns N'Roses v Síni slávy Green Day přivítají Guns N'Roses v Síni slávy


green-day-bodyPrávě oni budou mít slavnostní projev a uvedou do Síně slávy Guns N'Roses. Red Hot Chili Peppers budou uvedeni Chrisem Rockem, zatímco Chuck D z Public Enemy přivítá Beastie Boys. ZZ Top zde budou pro Freddieho Kinga, John Mellencam zase pro Donovana.

Bývalý bubeník Guns N'Roses Matt Sorum navíc potvrdil, že možná bude spolupracovat se Slashem na vystoupení s Donovanem při slavnostním ceremoniálu. Vystoupení s Guns N'Roses ale prý nehrozí.

"Nabídl jsem Donovanovi, že bychom si s ním já a Slash zahráli, ale zatím jsem neslyšel, jestli o to stojí, nebo ne," uvedl Sorum.

Za Red Hot Chili Peppers se akce zúčastní celá kapela včetně bývalých členů, ovšem kromě ex-kytaristy Johna Frusciante.

„Necítil se na to, aby přišel, což naprosto respektujeme. Samozřejmě jsme se ho zeptali a on odpověděl: 'Necítím se na to úplně v pohodě, ale hodně štěstí a díky za pozvání.' Ale to je dobrý. Je to ten typ člověka, který když s něčím skončí, věnuje se další fázi svého života. Myslím, že právě teď nejsou Papričky na jeho radaru," uvedl Smith.

Red Hot Chili Peppers letos zavítají také do Prahy, 27. srpna zahrají v TipSport Areně. Představí zde mimo jiné stále ještě aktuální album I'm With You.

map 

green day_top2
zavřít