Bryan Adams bude headlinerem na Benátské noci

Vydáno 05.04.2012 | autor: redakce

Letošní ročník festivalu Benátská noc, který se koná 27. - 29. července, si pro návštěvníky připravil lahůdku. Jako hlavní hvězda zde vystoupí Bryan Adams. Festival také mění lokaci, přesouvá se z Malé skály do Vesce u Liberce.

Bryan Adams bude headlinerem na Benátské noci Bryan Adams bude headlinerem na Benátské noci



Bryan_adams_008Benátská noc už před časem oznámila první velká jména z řad českých interpretů. Na festivalu nebdou chybět Kabát, Daniel Landa nebo písničkář Jaromír Nohavica.

Hlavním headlinerem však bude právě Bryan Adams. Půjde o umělcovu pátou zastávku v České republice od roku 2003, kdy zde vystoupil poprvé.

Bryan Adams patří mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele populární hudby osmdesátých a devadesátých let. Neformálně oblečen do džínsů a trička, s elektrickou kytarou v ruce prezentující poprockové skladby, si získal oblibu fanoušků po celé zeměkouli. Bryan má na svém kontě celou řadu alb ověnčených multiplatinovým prodejem.

Adamsovy kvality jsou znát nejenom z nahrávek, kterých má na svém kontě kolem desítky, ale i z koncertů. Na připravované koncerty naváže návštěvou festivalu Benátská noc, a to vystoupením v pátek 27. 7.

Ze zahraničních hostů na festivalu dále vystoupí Sunrise Avenue nebo Gamma Ray. Další jména budou přibývat.

Benátská noc se také po devatenácti letech na Malé Skále stěhuje. Volba padla na nový přírodní areál ve Vesci u Liberce, kde proběhlo mistrovství světa v klasickém lyžování 2009.



map, TZ
zavřít