Dcera Whitney Houston chce hrát v biografii o své matce

Vydáno 09.04.2012 | autor: redakce

Dcera Whitney Houston Bobi Kristina by se pravděpodobně ráda zhostila role její zesnulé matky v chystané biografii. Uvedla, že je jediná, která by správně vystihla příběh její matky.

Dcera Whitney Houston chce hrát v biografii o své matce Dcera Whitney Houston chce hrát v biografii o své matce


whit"Podle naších zdrojů Bobbi cítí, že by byla perfektní osobou, která by mohla zahrát její matku... Nikdy ji prý neznal lépe," píše TMZ. Podle TMZ ale není jediná, kdo by tuto roli chtěl získat. Zájem projevila také popová hvězdička Rihanna.

Než se situace vyřeší, mohou si filmoví přiznivci a fanoušci Whitney Houston vychutnat film Sparkle, který je je posledním, který Houston stihla před svou smrtí natočit. V příběhu pěveckého tria, který se musel vypořádat s důsledky slávy a drogové závislosti, si kromě ní zahráli i Jordin Sparks a CeeLo Green. Film se do českých kin dostane 1. listopadu tohoto roku.

Minulý měsíc koroner v Los Angeles County uvedl, že příčina smrti Whitney Houston bylo utopení po požití kokainu v kombinaci s onemocněním srdce. Houston zemřela 11. února ve věku 48 let poté, co byla objevena pod vodou a v bezvědomí ve vaně v hotelu v Beverly Hills.



map
zavřít