Hiffi & Jacob ze Skyline mají v sobotu další párty, s The Linings a No Good Ok za zády

Vydáno 10.04.2012 | autor: redakce

V sobotu 14. dubna je na programu další díl úspěšné rezidentní noci projektu Hiffi & Jacob. Dva ze členů Skyline si pro tentokrát vybrali za hosty The Linings a No Good Ok. Kapely, které do kytarových riffů precizně míchají taky elektro, skvěle podpoří jejich djský set. V Chapeau Rouge se startuje v deset večer.

Hiffi & Jacob ze Skyline mají v sobotu další párty, s The Linings a No Good Ok za zády Hiffi & Jacob ze Skyline mají v sobotu další párty, s The Linings a No Good Ok za zády

hiffi jacob velka 1Další díl rozjetého mejdanu Hiffi & Jacob slibuje parádní elektro-kytarovou nálož. Residenti noci si tentokrát do undergroundu pozvali dvě hodně nadějné kapely: The Linings a No Good Ok.

Benešováci The Linings se pomalu ale jistě asimilovali do pražské klubové scény. Momentálně bojují o první příčku v soutěži "nepodepsaných kapel", která probíhá pod taktovkou Radia Wave, kde jim ještě můžete přihodit nějaký hlas k dobru. Ještě předtím si stáhněte jejich EP, které kluci pověsili na net pro fanoušky úplně zadarmo.

I druhá kapela je z dovozu, až z Plzně totiž přijedou No Good Ok. Basák Austin (známý z partičky Scissorhands) a jeho banda se před nedávnem statečně poprala v soutěži mladých kapel Emergenza.

Jako ideální pozvánka na mejdan zelektrizovaných kytar se hodí nový remix Hiffi & Jacob. Hlavu na špalek dali celkem dobrovolně Super Tuzex Bros. Co zbylo z Her Red Eyes si můžete poslechnout přímo tady:

Super Tuzex Bros. - Her Red Eyes - Hiffi & Jacob + QOTA remix:

Kdo nebude mít ani po setu Hiffi & Jacob dost, toho dovede Dj Sarco M masivním elektrosetem až k prvnímu rannímu metru.



Text: kofo

zavřít