Xindl X je v půlce turné, nyní se chystá zaútočit na Moravu

Vydáno 11.04.2012 | autor: redakce

Xindl X neúnavně koncertuje a do toho chystá nové album. V následujících dnech však především plánuje dobýt Moravu, kde ho čeká několik koncertů.

Xindl X je v půlce turné, nyní se chystá zaútočit na Moravu Xindl X je v půlce turné, nyní se chystá zaútočit na Moravu


Xindl X - foto David Cysar„První polovina jarní série koncertů už je za námi. Jenom jeden jediný koncert jsme odehráli v Čechách, jinak jsou všechny naplánované na Moravu. Fanoušci nám zatím na všech koncertech vytvořili skvělou atmosféru a tak věřím, že ani druhá polovina jarní série koncertů nezůstane pozadu - uvidíme se a těšíme se na vás v Olomouci, v Krnově, ve Zlíně, v Rožnově pod Radhoštěm a v Prostějově," říká Ondřej Ládek, chcete-li Xindl X.

Xindl X spolu s kapelou odehrají koncertní set tvořený nejen skladbami z posledních dvou desek, ale publikum může i premiérově slyšet písně, jež budou na desce nové. Ta by měla vyjít pod názvem Láska zhruba na přelomu letošního srpna a září. První singl z ní spolu s klipem chce však Xindl X představit veřejnosti už v květnu.

Kdo by se nemohl dočkat plánovaného podzimního divadelního turné nebo letního festivalového hraní, může zatím zajít třeba na představení Plantáž do Divadla Na prádle, kde Xindl X nejen hraje, ale na doprovodnou hudbu Tomáše Poláka (MIG 21) písně představení otextoval.



Termíny a místa jarní série koncertů 2012:
12.4.2012 Olomouc, U-Klub
13.4.2012 Krnov, Kofola Club
14.4.2012 Zlín, Klub Golem
27.4.2012 Rožnov pod Radhoštěm, Společenský dům
28.4.2012 Prostějov, Apollo 13

zavřít