LUS3 vydávají novinku dot.coma, pokřtí ji v Roxy

Vydáno 16.04.2012 | autor: redakce

LUS3 strávili téměř rok ve studiu pod vedením Amáka Golden prací na novince dot.coma. Nyní zvou na křest, který se koná 23. dubna v pražské Roxy v rámci Free Mondays.

LUS3 vydávají novinku dot.coma, pokřtí ji v Roxy LUS3 vydávají novinku dot.coma, pokřtí ji v Roxy


viol 3Fanoušci se na dot.coma mohou těšit na dravější a špinavější zvuk, neotřelé aranže, výraznější zpěvové linky a celkově propracovanější sound. Kapela se na desce zvukově potká s elektronickým podsvětím berlínského metra, ale i s popovými prvky, dotýkajícími se současných trendů. Některé songy jsou klasicky odrzlé až infantilní, jiné nezvykle melancholické a temné.

LUS3 nabízejí novinku pro milovníky digitálního stahování od 15. dubna na serveru Supraphonline.cz, deska však bude k dispozici i na klasických nosičích.

Křest se koná 23. dubna v Roxy v rámci Free Mondays a spolu s LUS3 vystoupí také No Good OK. Na afterparty se pak o zábavu postarají QOTA DJs.

"V těchto dnech máme ještě spoustu práce s realizací fyzického nosiče a nového merche, který bude k dostání na křtu a samozřejmě na všech dalších koncertech. Vrcholí také přípravy na natáčení druhého klipu k desce na písničku Dolly´s Gonna Love You (první je k Awakening). V rámci natáčení klipu připravujeme i speciální videoprojekce pro celý koncert, které poprvé použijeme právě na křtu v Roxy," říkají LUS3.

LUS3 v čele s blonďatou zpěvačkou Veronikou Kratochvílovou se v současném složení pohybují na hudební scéně již třetím rokem. Za tu dobu stihli vydat třípísňové EP Aplaus, zahrát si jako support se zahraničními kapelami Does It Offend You, Yeah?, CSS, May68, předskakovat na turné tuzemským Sunshine a Tatabojs, odehrát desítky vlastních koncertů, ochutnat podia všech velkých českých festivalů včetně Rock For People, Open Air festivalu i slovenského festivalu Grape, vypustit do světa svůj první klip k singlu Awakening a nyní se chystají konečně odhalit výplody své téměř roční práce.

Po slavnostním křtu se kapela vrhne na natáčení klipu k singlu Dolly´s Gonna Love You, jehož režie se ujme Jiří Andrle (klipy pro Charlie Straight, 100°C, Kurtizány z 25. Avenue a další) a bude se připravovat na festivalovou sezónu.



zdroj: TZ, map
zavřít