Soulsavers: Bokovka Depeche Mode slouží jako ventil Davea Gahana

Vydáno 19.04.2012 | autor: redakce

Britské producentské duo Soulsavers není neznámým ani pro české publikum. Vystoupili jako předskokani Depeche Mode během jejich posledního turné, během kterého se představili i v České republice.

Soulsavers: Bokovka Depeche Mode slouží jako ventil Davea Gahana Soulsavers: Bokovka Depeche Mode slouží jako ventil Davea Gahana

soulsavers_depech modeNová deska dua Soulsavers bude mít hodně co do činění s již zmiňovanými Depeche Mode. Rich Machin a Ian Glover, kteří se za názvem Soulsavers schovávají, se natolik spřátelili s frontmanem Depeche Mode Davem Gahanem, že si ho pozvali na novou desku jako hlavního vokalistu!

Aby toho nebylo málo, přidal Gahan ruku k dílu i jako autor hudby téměř všech nových písní, a tak Soulsavers můžeme s troškou nadsázky považovat za společný projekt všech tří pánů. Sám Gahan byl z celého natáčení natolik nadšen, že doufá, že nešlo o poslední spolupráci s tímto duem a rád by Soulsavers vzal na další turné své domovské kapely,které je předběžně ohlášeno na rok 2013.

Deska s názvem The Light The Dead See vyjde v druhé polovině května a přinese dvanáct písní.

Za první ochutnávku, která se již nějaký ten den váli na Youtube a Soundcloud, byla vybrána emotivní a trošku ponurá píseň Longest Day, která již za pár dní vyjde i vinylu.



zdroj: TZ, mp
zavřít