Deep Purple, KISS a Guns N' Roses založili superkapelu, jedou turné

Vydáno 22.04.2012 | autor: redakce

Kapela snů? Kde jinde potkáte na jednom pódiu velikány světového rocku? Říkají si The Rock & Roll Allstars a turné odstartovali v Jižní Americe.

Deep Purple, KISS a Guns N' Roses založili superkapelu, jedou turné Deep Purple, KISS a Guns N' Roses založili superkapelu, jedou turné

rock allstarNa první pohled to působí jako čistokrevný stroj na peníze, protože během dvouhodinových koncertů dojde na průřez největších hitů všech zainteresovaných kapel, o nějakém novém a společném materiálu si fanoušci mohou nechat zdát. Ale když na podiu stojí Gene Simmons, Matt Sorum, Joe Elliott, Duff McKagan, Sebastian Bach, Gilby Clarke, Billy Duffy, Glenn Hughes, Ed Roland, Steve Stevens a Mike Inez, člověk dokáže zapomenout na všechno.

Superkapela se pojmenovala velmi příznačně – The Rock & Roll Allstars. Jde o konglomerát (bývalých) muzikantů ze skupin jako KISS, Billy Idol, Deep Purple, Guns N'Roses, Def Leppard, The Cult nebo Alice In Chains.

Turné začalo 19. dubna koncertem v Paraguaji a bude pokračovat do 6. května, kdy je v plánu poslední show ve Venezuele. Jestli se „těleso snů" objeví i v Evropě, natož v České republice, zůstává zatím ve hvězdách a přáních fanoušků.



mp
zavřít