Open Air Festival zavzpomíná na Summer Of Love na Night DJ Stage

Vydáno 22.04.2012 | autor: redakce

Více než 10 let byl festival Summer Of Love hlavní událostí letní elektronické taneční sezóny u nás. Po dvou letech se v nové podobě vrací prostřednictvím Open Air Festivalu, který se koná 9. - 11.. srpna v Panenském Týnci.

Open Air Festival zavzpomíná na Summer Of Love  na Night DJ Stage Open Air Festival zavzpomíná na Summer Of Love na Night DJ Stage


openairNa Summer Of Love během let hrály hvězdy jako Kraftwerk, Stereo MCs, Audio Bullys, DJ Rush, Chris Liebing, Westbam, Green Velvet, Swayzak, Richie Hawtin, Kosheen, Adam Beyer, Umek, Roni Size, Grooverider, DJ Marky, Aphrodite a stovky dalších.

Open Air Festival vedle hvězdných jmen jakými jsou Fatboy Slim, Amy Macdonald, Mando Diao, Bloody Beetroots DJ Set a Gorillaz Sound System, nabídne i kvalitní elektronickou párty na SOL THE NIGHT DJ Stage, která pojede až do ranních hodin. Po dvouletých prázdninách se tak Summer Of Love vrací v nové, jedinečné a zajímavé podobě.


Vystoupí zde několik zajímavých a známých DJs ze zahraničí, plus česká a slovenská DJská špička. Atmosféru Summer Of Love a žhavou celonoční párty si rozhodně naplno užijete! Jména vystupujících DJs budeme postupně zveřejňovat od začátku května, spolu s dalšími podrobnostmi, které najdete zde: www.summeroflove2012.cz

zdroj: TZ, map

zavřít