Katy Perry odtajní soukromí, promítne svůj život v dokumentu

Vydáno 24.04.2012 | autor: redakce

Katy Perry má na růžích ustláno. Její poslední singl Part Of Me boří britské i americké hitparády a zpěvačka navíc brzy ovládne i filmová plátna v dokumentu mapujícím její život.

Katy Perry odtajní soukromí, promítne svůj život v dokumentu Katy Perry odtajní soukromí, promítne svůj život v dokumentu


katy perry_simsV červenci bude mít ve Spojených státech premiéru film Katy Perry: Part Of Me. Dokument zobrazuje nevšední život popové superstar se vším, co k němu patří. Bláznivý kolotoč koncertů, emotivní chvíle radosti i stresu, vzrušující okamžiky na pódiu i pohled do zákulisí. Film půjde do kin i v 3D verzi. Zda se dočkáme jeho uvedení v Čechách, není zatím jisté...

Katy Perry se již třikrát podařilo dosáhnout prvenství mezi britskými singly. Poprvé to bylo s jejím megahitem I Kissed A Girl, následovala skladba California Gurls.

Perry se s deskou Teenage Dream zapsala do hudební historie, když vyrovnala rekord Michaela Jacksona v počtu singlů, které dosáhly na první místo amerického singlového žebříčku.

Teenage Dream: The Complete Confection obsahuje kromě všech dvanácti skladeb z původní desky obsahovat tři nové písně a také singlové verze E.T. s hostujícím Kanye Westem, Last Friday Night (T.G.I.F.) s Missy Elliott nebo akustickou verziThe One That Got Away.



zdroj: TZ, map 

Kopie (2) - Katy Perry 2011
zavřít