Brněnský Čarodějáles přivítá Die Happy, Charlie Straight nebo Sunshine

Vydáno 26.04.2012 | autor: redakce

Na jižní Moravě zahájí festivalovou sezónu 27. dubna Čarodějáles, který letos přivítá i zahraniční hosty. Těmi budou Die Happy s Martou Jandovou v čele. Nebudou chybět Charlie Straight, Sunshine a další.

Brněnský Čarodějáles přivítá Die Happy, Charlie Straight nebo Sunshine Brněnský Čarodějáles přivítá Die Happy, Charlie Straight nebo Sunshine


Carodejales_2012_A1Tentokrát se brány koupaliště Riviéra otevřou již ve 13:30 hod. Vlastní mezinárodní rocková smršť odstartuje na třech pódiích za zvuku odbíjení kostelních zvonů symbolicky v 15:00 hodin. Nebude chybět ani každoročně očekávané ohodnocení nejlepších čarodějnic a vysoce planoucí vatra.

Jubilejní pátý ročník nabídne návštěvníkům opět tři plně nabité stage. Pod zelenou vlajkou Starobrna budou zářit například Die Happy, Charlie Straight, Sunshine a brněnské ikony Poletíme? společně s hudbou lidu Čanki.

Pohodová muzika, punk a navracející se legendy se vystřídají na Musicdata stage. Po osmnácti letech se tak mohou hudební příznivci setkat s kapelou Oceán, užít si Visací zámek nebo třeba hit makera Václava Neckáře s kapelou Bacily. Očekávaní zahraniční hosté, jako například švédští The Unguided nebo němečtí Deadlock zahrají na Metro Europe Stage.

Letošní vítěz vyhledávací soutěže pro nové kapely METREM NA ČARODĚJÁLES čili STAROBRNO ROCK BATTLE, skupina AIVEN´S NAKED TRIO dostane příležitost v 15.00 na STAROBRNO STAGE. 

zdroj: TZ, map
zavřít