Korea se bojí úchylné Lady Gaga, na koncert pustí jen dospělé

Vydáno 29.04.2012 | autor: redakce

Lady Gaga odstartovala tento víkend světové turné koncertem v jihokorejském Soulu. Organizátoři pustili na koncert ale jen plnoleté, měli totiž strach o „sexuální obsah" celé show a následné stížnosti.

Korea se bojí úchylné Lady Gaga, na koncert pustí jen dospělé Korea se bojí úchylné Lady Gaga, na koncert pustí jen dospělé

lady_gaga_whiteÚřady mají jasno – koncerty Lady Gaga jsou závadné. Valná část jejích fanoušků, tedy mladších 18let, si musí buď sehnat falešnou občanku, nebo se smířit s krutým faktem, že svoji milovanou „příšerku" zkrátka neuvidí.


Na koncert, který 27. dubna zahájil velké světové turné, mohli totiž pouze dospělí. Důvodem je potenciální závadnost show, jež může obsahovat sexuální scény.

Z čeho úřady vycházely? Především z textů a videoklipů Lady Gaga. Zpěvačka budí v Jižní Koreji velký rozruch, z čehož má pochopitelně radost. Co víc si při zahájení turné přát než pořádný mediální humbuk.

A když se do toho přidají ještě korejští křesťané, kteří se pokusili Lady G vyhostit ze Soulu, je jasné, o kom se bude tento rok zase psát.



mp


lady  kopie
zavřít