Ben Cristovao si z Rodeo Drive přivezl klip s třiceti studentkami

Vydáno 30.04.2012 | autor: redakce

Hollywoodské bulváry, bar plný sexy holek a legendární Dodge Charger. To všechno nabízí Ben Cristovao v novém klipu, který natočil v Los Angeles k remixu písně Mine.

Ben Cristovao si z Rodeo Drive přivezl klip s třiceti studentkami Ben Cristovao si z Rodeo Drive přivezl klip s třiceti studentkami


benik„Video k Mine z mého druhého alba se natáčelo už vloni, protože se ale vydání písně posunulo o celý rok a s rokem i styl hudby, poprosil jsem svoje producenty The Glowsticks, aby z toho udělali remix. A tak vzali acappellu a kompletně předělali instrumentálku, aby seděla do letošního stylu," popisuje okolnosti vzniku nového singlu Ben, který je spolu s Osama Hussainem (člen The Glowsticks ) jeho autorem. A příjmení „Cristovao" figurovalo ve scénáři také v kolonce produkce. Tu však nemá na svědomí zpěvák, ale jeho sestra, Bianca da Silva Cristovao, která v Los Angeles studuje scenáristiku, a díky tomu se jí podařilo dát dohromady celý tým profesionálních filmařů.

„Původní námět byl dílem režiséra celého klipu MINE, Nima Naimi ze San Francisca. V první verzi mě napsal jako chlápka, co náhodou přijde do baru v zapadlé části Hollywoodu a ten je plný ženských. Ty mu padaj' k nohám atd. Nejdřív se mu to líbí, ale pak se ženský zcvoknou a začnou být agresivní a končí to tak, že z baru prostě uteču," popisuje zpěvák původní plán prvního natáčecího dne v interiérech pronajatého klubu a vysvětluje důvod, proč byl na jeho popud změněn: „Řekl jsem Nimovi, že v Česku by nefungoval klip, ve kterém vejdu do baru a budu za pana dokonalého, a tak jsme ‚docastovali' dva výborné herce, kteří si zahráli turisty v LA, a já jsem se stal jejich průvodcem, což je skromnější a nakonec z toho vylezlo i víc dějových linek a dopadlo to skvěle. Pracovat s americkým režisérem Nimou Naimi, byla úplně nová zkušenost a hodně jsem se od něj naučil."

V klipu si kromě dvou amerických herců a Bena, který ztvárnil řidiče, barmana, DJe
a tajemného zákazníka baru, zahrálo i přes třicet studentek losangeleské filmové školy. Pro věrohodnost probíhalo celé natáčení „naostro". „Byla to skutečná party se skutečnými drinky, kde ti dva herci, co dostali roli na poslední chvíli, opravdu zažili asi nejšílenější party svého života, protože je podle scénáře muselo opravdu balit třicet holek najednou," směje se zpěvák, který si pro lepší kontrolu výsledku natočený, nesestříhaný materiál přivezl z Los Angeles s sebou do Česka.

Střih svěřil svému osvědčenému střihači, Matěji Šámalovi, barev a postprodukce se chopil sám. Vše konzultoval se svým spolupracovníkem, režisérem Tomášem Kasalem. „Jsem rád, že jsem mohl zažít natáčení v Hollywoodu. Byl to zážitek vidět tak velkou produkci pracovat na mém klipu a navíc sledovat ségru, jak celému týmu velí. Byl jsem na ni strašně pyšnej," uzavírá Ben, který už teď pracuje s režisérem Tomášem Kasalem na přípravách videoklipu pro jeho další singl Tělo.



map 

Kopie - benik
zavřít