Miro Žbirka vzdává hold fotbalistům svým novým singlem

Vydáno 01.05.2012 | autor: redakce

Není tajemstvím, že letošní rok je pro Mira Žbirku velmi důležitým. Nejen proto, že 8. listopadu bude mít letošní jediný velký koncert v O2 areně v Praze nazvaný příznačně Happy Birthday . Ale také proto, že dárky – ať už v jakékoliv formě - bude nejen dostávat, ale i dávat.

Miro Žbirka vzdává hold fotbalistům svým novým singlem Miro Žbirka vzdává hold fotbalistům svým novým singlem


zbirkaJedním z prvních je jeho nejnovější nahrávka světoznámé skladby You´ll Never Walk Alone, s níž jsou bytostně spjati všichni fanoušci fotbalu po celém světě. Málokdo ale ví, že vznikla už v roce 1945 s muzikálem Carousel. Její nejznámější verzi nahráli v šedesátých letech Gerry and the Pacemakers. V současné době je tato píseň hymnou pro Liverpoolský fotbalový klub, ale i pro mnohé další evropské kluby.

Miro Žbirka ji uvádí jako singl na počest přicházejících fotbalových svátků. Už 5. května proběhne finále anglické Premiere League,v němž proti sobě stanou Chelsea s českým brankářem Petrem Čechem a právě Liverpool se slovenským obráncem Martinem Škrtelem . V červnu pak následuje fotbalové Euro shodou okolností právě v termínu, kdy bude Miro koncertovat v USA (Hightstown 8.6., New York 9.6., Boston 10.6. a Washington D.C. 12.6.). 



zdroj: TZ, map
zavřít