No Doubt anoncují nové album, vyjde v září

Vydáno 07.05.2012 | autor: redakce

No Doubt oznámili vydání nové desky. Novinka by se měla objevit na pultech ještě letos v září.

No Doubt  anoncují nové album, vyjde v září No Doubt anoncují nové album, vyjde v září


no-doubt-e1310287281707Americká parta kolem zpěvačky Gwen Stefani na svých oficiálních stránkách zveřejnila video, kde prozrazuje i přesné datum. Fanoušci se prý alba dočkají 25. září.

No Doubt vydali poslední nahrávku Rock Steady v roce 2001. Nyní, po dlouhých jedenácti letech, pracují pilně ve studiu na dosud nepojmenované novince. "Nesmírně se těšíme, až se s vámi o naši hudbu podělíme. Lahůdka pro vaše uši je na cestě!" slibují No Doubt.

"Všem vám moc děkujeme za podporu v posledních 25 letech. Na naše nové album jsme opravdu hrdí a doufáme, že se vám bude líbit stejně jako nám. A6 do září vás budeme pravidelně informovat o průběhu. Také začínáme cvičit, abychom vám všechny songy mohli předvést naživo," prozradila dále kapela.

No Doubt původně zamýšleli vydat album na Vánoce loňského roku, příliš je však tlačil čas a necítili se připraveni. Chtěli se proto ujistit, že deska bude ta nejlepší, jakou mohou udělat. Gwen Stefani se navíc vyjádřila, že přístup kapely k psaní písní byl "zoufalý".



map
zavřít