Teprve dvacetiletý rapper Mac Miller přijede v létě rozskákat Prahu

Vydáno 09.05.2012 | autor: redakce

Vůbec poprvé v historii přijede do Prahy ukázat Malcolm „Mac Miller" McCormick, jak se rapuje o holkách, parties a pití. Svůj freestyle rap předvede v Roxy v pátek 29. června.

Teprve dvacetiletý rapper Mac Miller přijede v létě rozskákat Prahu Teprve dvacetiletý rapper Mac Miller přijede v létě rozskákat Prahu

mac miller promo photo smallMiller je freestyle rapper, který se sám naučil jako dítě hrát na piano, kytaru, bicí, a basu. Ve svém domovském Pittsburghu si postupně v okruhu freestyle/cipher/battle vydobil slávu. Miller je blízkým kamarádem a věčným „soupeřem" rappera, který si říká Wiz Khalifa.

O debutové LP Blue Slide Park Millera je velký zájem. Po 60 000 digitálních kopiích se okamžitě zaprášilo. LP už je na pozici trojky v celkovém hodnocení iTunes Album Chart, a Millerových singlů se prodalo již více, než milion. „Miller se po dlouhých patnácti letech stal prvním nezávislým umělcem, který se dostal na vrcholky Billboard album charts. To je hodně velká pecka pro někoho, komu je teprve dvacet, bez hostujících hvězd či absolutních hitovek – a o to významnější je Millerův úspěch, neboť Blue Slide Park je tak trochu rappová oldschoolová srdcovka," zhodnotil Millera ve své recenzi Evan Rytlewski.

Miller se Praze pochlubí se svojí The Blue Slide Park Tour v pátek, 29. června v klubu v Roxy. Povšimněte prosím brzkého konce koncertu (22:00), neboť v klubu probíhá další páteční akce.





zdroj: TZ, dm
zavřít